3 ay önce GÜNDEM

Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde yeni göreve başlayan personellere yönelik kurum içi uyum eğitimleri gerçekleştirildi.

3 ay önce GÜNDEM

Kdz. Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi Fizik Proje Grubu, Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’te büyük bir başarıya imza attılar.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir araç bariyerlere çarparak takla attı; 4 kişi yaralandı.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Kilimi Sahil Yolu'nda bulunan Prof.Dr. Şaban Teoman Duralı Tüneli'ndeki ışık arızası halkı endişelendiriyor!

3 ay önce GÜNDEM

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısıyla Türkiye genelinde saat 21.00’de yapılan, ışık söndürme eylemine çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

3 ay önce Zonguldak

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın KİT Reformu adı altında hazırladığı tasarı hakkında açıklamalarda bulundu. Ertuğrul; "Zonguldak’ın ekonomisi bunu kaldıramaz, şehir küçülür, nüfus daha da azalır" dedi.

3 ay önce ULUSAL

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararı ile 5 ile vali atandı. Peki hangi illerin Valisi değişti?

3 ay önce ÇAYCUMA

Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın ‘’TOGG'’ marka makam aracını satın almasının ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımda bulundu.

3 ay önce ALAPLI

Zonguldak Alaplı- Akçakoca yolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

3 ay önce SAĞLIK

Uzm. Dr. Fatih Akça, sağlık ve beslenme üzerine açıklama yaparak Türk- Osmanlı mutfağından gelen şifalı reyhan şerbetinin faydalarını açıkladı.