3 ay önce GÜNDEM

Bartın'da çekilecek ve Meksika'daki bir televizyon kanalında yayınlanacak olan ‘La Isla Desafio' için parkur montaj ve kurulum çalışmaları başladı. 2 gün sürecek çalışmaların ardından çekimlere başlanacak.

3 ay önce SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alaplı İlçe Başkanlığı için Bayram Bozkurt yönetim kurulu listesini tamamlayarak genel merkeze sundu.

3 ay önce SİYASET

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediyesi’nin yaptığı zamlara tepki gösterdi. Çağlayan, enflasyonun çok üzerinde zam yapıldığını belirterek; “Sadece ve sadece ekonomi üzerine belediyecilik yürütülmez” dedi.

3 ay önce GÜNDEM

Almanya'nın NRW Eyaleti'ne bağlı Lünen kentinde yaşayan 80 yaşındaki Ziya Örenbaş, memleketi Zonguldak'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

3 ay önce GÜNDEM

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar Devrek'te görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

3 ay önce GÜNDEM

Bugün saat 15:00'ten itibaren Zonguldak ve çevresinde yer yer sağanak yağışlar ile gökgürültülü fırtınalar bekleniyor.

3 ay önce Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), yer üstü işyerlerinde daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere toplam 44 nitelikli elemandan 25 işçinin çalışma yerleri belli oldu.

3 ay önce GÜNDEM

Gökçebey İlçe Emniyet Amirliği ve Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa operasyon yaptılar.

3 ay önce GÜNDEM

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde bir ay önce denizde görülen kirliliğin sebebinin analiz raporuna göre müsilaj olmadığı açıklandı.

3 ay önce SPOR

Devrek Belediyespor Yaz Spor Okulları bünyesinde Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, çocuklara verdiği spor ayakkabısı sözünü tuttu.