3 ay önce SPOR

TFFHGD Zonguldak Şubesi, Eren Ferhat Çelik ve Özcan Kılıçkeser'e hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi verdi.

3 ay önce ULUSAL

Sokak hayvanları ile ilgili düzenleme tamamlandı ve hazırlanan yasa teklifinde bazı değişiklikler yapıldı. Öldürme koşullarının kapsamı daraltıldı, köpeğini sokağa terk edene 60 bin TL para cezası öngörüldü.

3 ay önce BARTIN

Bartın, Karabük ve Zonguldak ormanlarında 2023 yılının Kasım ayından 2024’ün Haziran ayına kadarki 8 aylık dönemde yaşanan hortumlar sebebiyle binlerce ağaç devrildi. Bartın Üniversitesi’nden (BARÜ) Prof. Dr. Ali Durkaya, “Bölgede daha önceden çok alışık olmadığımız hortum olayları görülmeye başlandı” dedi.

3 ay önce KOZLU

Zonguldak Kozlu’da faaliyet gösteren Kebapzade Restaurant ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında emeklilere yüzde 10 indirim yapılmasına dair protokol imzalandı.

3 ay önce BARTIN

Acun Medya tarafından Meksika'daki bir televizyon kanalı için çekilen "La İsla" isimli Survivor yarışmasının 2. sezonun 6. ve 7. bölümlerinin çekimlerine Bartın'ın Amasra ilçesinde başlandı.

3 ay önce Zonguldak

Ak Parti Zonguldak heyeti, TTK’nın özelleştirilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada; “Özelleştirilecek, peşkeş çekilecek söylemleri yıllardır muhalefetin gündeme getirdiği asılsız iddialardır” denildi.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

3 ay önce KARABÜK

Karabük’te yağmur sonrası kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünde çıkan otomobil istinat duvarına çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

3 ay önce Zonguldak

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, TTK’nın özelleştirilmesiyle ilgili tartışmalara açıklık getirdi. Avcı; “TTK özelleşmeyecek, aksine üretim kapasitesi artırılarak büyümeye devam edecek” dedi.

3 ay önce ALAPLI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde pat pat kazası meydana geldi. Kazada 7 kişi yaralandı.