3 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ın en gözde plajlarından olan Göbü Plajı’na sabahın erken saatlerinde gelen bölge sakinleri temizlik yaparak bu sahili kullananlara mesaj verdi.

3 ay önce GÜNDEM

Kıbrıs Gazisi Yılmaz Kocasoy, 72 yaşında hayatını kaybetti.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde apartman yöneticisi Aydın Alkan'ı (60) bıçakla yaralayıp, eşi Hacer Alkan'ı (55) da boğazını keserek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Mert Serkan Lülleci (25) 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulanarak toplamda 28 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

3 ay önce GÜNDEM

KPSS 2024/1 Tercihleri ile Türkiye Taşkömürü Kurumu'na memur alımı başvuruları başladı

3 ay önce SPOR

Türkiye ING Kadınlar Basketbol Süper Lig temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67, Türkiye Basketbol Federasyonu'na (TBF) Lig'e katılım ücretini ödedi.

3 ay önce GÜNDEM

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, milletvekilleri, il başkanları ve sendika ile yaptığı toplantının ardından açıklama yaparak, TTK'nın özelleştirileceğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

3 ay önce SPOR

Zonguldak Ereğlispor (ZES) Kulüp Başkanı Kaan Kocaman, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt'a sosyal medya hesabından göndermede bulundu.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ın sevilen isimlerinden Fatma Suyabatmaz hayatını kaybetti.

3 ay önce ULUSAL

Kastamonu'da 9 ay boyunca hamileliğini ailesinden saklayarak tuvalette doğurduğu bebeği poşete sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan kadın, “Pişmanım” diyerek tahliyesini istedi.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Belediyesi’nin dolmuş fiyatlarına yaptığı zammın ardından vatandaşlar ne dedi?