3 ay önce GÜNDEM

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF),  Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan Süper Kupa müsabakasının günü ve saatini açıkladı

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Kdz. Ereğli Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezi Bilişim Teknolojileri Proje Grubu öğrencilerinden oluşan Polestar takımı, Türkiye’nin prestijli etkinliği Teknofest’te büyük bir başarıya imza attı.

3 ay önce Zonguldak

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, 19 şirketin hazırlanan bir yasa tasarısı ile TTK’nın da bulunduğu örtülü özelleştirme süreci hakkında AK Parti Zonguldak, Karabük, Bartın Milletvekilleri tarafından yapılan açıklamayı eleştirdi.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Kilimli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcusu olan Milli sporcu Serra Keskin, 11-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında İstanbul'da devam eden Youth Open Badminton Uluslararası turnuvaya damga vurdu.

3 ay önce Zonguldak

Sol Parti Zonguldak İl Başkanı İsmail Yıldız, Zonguldak ve Kozlu’da yapılan zamlara tepki gösterdi. Yıldız; “Halkçı, sosyal belediyecilikten bahsediyorsanız AKP den farkınız olmalı. Biz yaptık oldu anlayışı kabul edilir anlayış değildir” dedi.

3 ay önce GÜNDEM

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, düzenlediği basın toplantısında Erdemir içerisinde yer alan hazine arazilerinin OYAK’a peşkeş çekildiğini söyledi. Başkan Posbıyık, “Kdz. Ereğli’nin hakları sonuna kadar savunmaya devam edeceğim” dedi.

3 ay önce Zonguldak

Eski Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun'dan Ak Partililere düşündüren Cuma mesajı.

3 ay önce ÇAYCUMA

Zonguldak Çaycuma Halk Merkezi Müdürlüğü emekli öğretmenlerinden Hülya Uzun hayatını kaybetti.

3 ay önce Zonguldak

CHP Zonguldak Kadın Kolları için başkanlık yarışı Alaborina’da başladı. Nazan Pulat ile Selma Yıldırım'ın yarıştığı kongrede sonuç merakla bekleniyor.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ın Liman Caddesi’nde Jeopark ağına dahil edilen varagel tüneli ve çevresini görmek için şehir dışından gelen misafirler çevre kirliliği nedeniyle belediyeye tepki gösterdi.