3 ay önce Zonguldak

Zonguldak ve Kozlu ilçesinde tv ana hattında meydana gelen patlama nedeniyle televizyon yayınlarında aksaklık yaşandı.

3 ay önce Zonguldak

CHP Zonguldak Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Orta Kapuz’da ucubeyi anımsatan kule yapılmasına tepki gösterdi.

3 ay önce ULUSAL

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay’ın şehit olduğunu açıkladı.

3 ay önce ÇAYCUMA

Zonguldak Çaycuma ilçesinde Filyos nehri üzerinde bulunan köprüde alkollü bir şahıs intihar girişiminde bulundu.

3 ay önce ÇAYCUMA

Zonguldak Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Acun Medya tarafından çekilecek olan "La İsla" isimli Survivor yarışmasının çekimlerine vatandaşlar davet edildi.

3 ay önce Zonguldak

Sosyal Güvenlik Kurumu ile Korkmaz Mobilya arasında yapılan protokol ile ürünlerde yıl sonuna kadar liste fiyatı üzerinden ekstra yüzde 10 indirim yapılacak.

3 ay önce GÜNDEM
3 ay önce SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi eski Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, Kadın Kolları Genel Başkanlığı'na aday oldu. Kongrede konuşan Kır; "Kadın hareketinin ışığını Zonguldak'tan yaktık. Ve Zonguldak'tan başlatıyoruz" dedi.

3 ay önce GÜNDEM

Bartın'da kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki ağaca çarptı. Feci kazada, hastaneden dönen bir kişi hayatını kaybederken, oğlu, karısı ve torunu ise yaralandı.

3 ay önce ULUSAL

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinde plastik cerrahi asistanı Dr. Uğurcan Ağcaoğlu'nun intiharının ardından açıklama yaptı.