3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Kapuz Plajında son günlerde yaşanan olayların ardından Ak Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyesi Hasancan Uçar; “Ailenizi kapuz plajına yollamayın! Kapuz plaj tesislerini bu duruma getirenleri esefle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde Sirius Pilates Salonu etkinlikle hizmete açıldı.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ta Kapuz Plajı’nda arkadaşlarıyla alkol alan Murat Kılıç ve Hakan Gülay ile plaj görevlisi Ahmet Başkan arasında, ‘tesisi boşaltma’ tartışması kavgaya dönüştü. Silahını alıp gelen görevli Ahmet Başkan’ın tabanca ile açtığı ateş sonucu Murat Kılıç ve Hakan Gülay yaralandı.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ta emekli madenci Mustafa Keleş'in (70) başının baltayla kesilerek öldürülmesine ilişkin 9 kişinin tutuksuz yargılandığı davada sanık Cihan T.'nin avukatı, cinayetin profesyonelce işlendiğini düşündüğünü belirterek, "Dışarıdan birine yaptırılmış olabilir. Basit bir cinayet değildir” dedi.

3 ay önce SPOR

Gençler Atletizm Türkiye Şampiyonası 13-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşti.

3 ay önce ÇAYCUMA

Zonguldak Çaycuma’da yapılan referandumla birlikte Çaycuma'ya bir mahalle daha dahil oldu.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

3 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), hava tahmin raporuna göre Zonguldak’ta bu hafta hava nasıl olacak?

3 ay önce GÜNDEM

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), 2024 KPSS/1 tercih başvuruları kapsamında toplam 90 personel alımı yapacak.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında şehit yakınları ve gazi aileleriyle yemekte bir araya geldi.