3 ay önce GÜNDEM

CHP Kadın Kolları, Çaycuma ilçesinde bulunan Seka Konuk Evi'nde düzenlenen piknikte bir araya geldi.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Bakacakkadı beldesinde trafik kazası meydana geldi. Kazada karşı şeride geçen otomobil takla attı.

3 ay önce GÜNDEM

15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşandığı gece Ankara Gölbaşı Özel harekat Daire Başkanlığı'na yapılan bombalı saldırıda şehit olan İmam Mustafa Yaman'ın cebinden çıkan 5 TL'yi, annesi Kezban Yaman 8 yıldır yanından ayırmıyor.

3 ay önce ÇAYCUMA

Zonguldak Çaycuma ilçesinin tanınmış isimlerinden Esra Girgin ile Berkay Aydın düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girdi.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde yüksek kantin fiyatlarına vatandaşlar tepki gösterdi.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla özel halk otobüslerinin saat 19.00 ile gece 01.00’a kadar ücretsiz olduğunu duyurdu.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Valiliği, 8-14 Temmuz tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan asayiş raporunu paylaştı.

3 ay önce BARTIN

Bartın'ın Amasra ilçesinde Kaman Deresi'ne hafriyat döken kamyonet, köylülerin cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Jandarma, kamyonet ile sürücüsünü tespit etmek için çalışma başlattı.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri Hüseyin Kolçak dualarla anıldı.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldaklı eski iş insanı Muharrem Abacı’nın oğlu Fikret Abacı, Başkent Üniversitesi Hastanesi Yurtdışı İlişkiler Koordinatör Sorumlusu Ayşegül Gürman ile dünyaevine girdi.