3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü İsmail Hakkı Özölçer, 2024 YKS sınav sonuçlarını açıklanmasının ardından aday öğrencilere çağrıda bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

Emsalsiz manzaraya sahip ve çoğu noktaya yakın bir konumda inşasına başlanan BERPLUS projesi, Zonguldaklı ailelere standartların üzerinde keyifli bir yaşam vadediyor.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Nostalji sayfası editörü Yüksel Yıldırım, Prof. Zihni Sinir'in Orta Kapuz ve Tersane plajında yapımı devam eden asansör kuleyi tiye aldığı paylaşımı sosyal medya hesabından paylaştı.

3 ay önce Zonguldak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan, Kdz. Ereğli’de operasyon geçirdi.

3 ay önce KİLİMLİ

Zonguldak Kilimli ilçesi Muslu beldesinin sevilen isimlerinden Hilmi Tan hayatını kaybetti.

3 ay önce ULUSAL

İnönü Üniversitesi 110 sözleşmeli personel alacağını duyurdu.

3 ay önce GÜNDEM

TCDD, 13 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak şekilde Zonguldak’taki tren ücretlerine zam yaptı. Yapılan düzenleme ile birlikte bilet fiyatları güncellendi.

3 ay önce GÜNDEM

CHP Devrek İlçe Başkanı Uğur Dikenli, düzenlediği basın toplantısında Özcan Ulupınar’ı hedef alarak; “Karşıyaka’da yaşanan sel felaketiyle ilgili önceki başkanı suçlaması üç maymunu oynadığının en büyük göstergesi” dedi.

3 ay önce SPOR

Roman Mahallesi'nin sevilen ismi Abant Kocasoy hayatını kaybetti.

3 ay önce GÜNDEM

Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Devrek Belediyesi şirket personellerine yönelik önemli bir müjde verdi. Başkan Ulupınar, tüm personellerin alacakları ikramiye ve mesai ücretlerinin bu ayki maaşlarına ekleneceğini açıkladı.