3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ta emekli polis memuru İdris Arslan hayatını kaybetti.

3 ay önce KİLİMLİ

Zonguldak Kilimli ilçesine bağlı Subatan Mahallesi’nde kaçak ocakta meydana gelen göçüğün haber takibini yapan muhabirlere kaçak ocak sahipleri saldırdı.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldaklı oyuncu ve yönetmen, "Çiçek Taksi", "Anne ya da Leyla" gibi birçok yapımda rol alan Yıldırım Yanılmaz hayatını kaybetti. Zonguldaklı oyuncu ve yönetmen, "Çiçek Taksi", "Anne ya da Leyla" gibi birçok yapımda rol alan Yıldırım Yanılmaz hayatını kaybetti.

3 ay önce Zonguldak

AK Parti heyeti Zonguldak'ta DSİ tarafından yapılan dere ıslah çalışmalarını yerinde inceledi. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan; “Köprünün şehrimize yakışacak görüntüsü için vatandaşımıza sunup onların da görüşünü alıp ona göre bir karar verilip çalışma yapılabilir. Bu konuda belediyenin de görüşü alınmalı" dedi.

3 ay önce ÇAYCUMA

Zonguldak Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde serinlemek için denize giren genç kız boğulma tehlikesi geçirdi.

3 ay önce KDZ EREĞLİ

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kdz. Ereğli ilçesinde arama kararı bulunan bir şahsın evine operasyon düzenlendi.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kdz. Ereğli, Devrek ve Çaycuma’da düzenlenen narkotik operasyonda 6 şüpheli yakalandı.

3 ay önce GÜNDEM

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, en düşük emekli maaşlarının 10 bin TL’den 12 bin 500 TL’ye yükseltilmesinin ardından açıklama yaptı. Dural; “Enflasyon altında inim inim inleyen halkımızı iktidar bir kere daha görmezden geldi” dedi.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Alaplı’da bir araç henüz bilinmeyen nedenle aniden alev alev yandı.

3 ay önce KİLİMLİ

Zonguldak Kilimli ilçesine bağlı Yayla Mahallesi’nde kaçak ocakta ikinci bir göçük meydana geldi. Mustafa Kuru isimli İşçinin mahsur kaldığı öğrenildi.