3 ay önce SPOR

A Milli Futbol Takımı, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından açıklanan temmuz ayı dünya sıralamasında 16 basamak yükselerek 26. sıraya yerleşti.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Kilimli ilçesine bağlı Subatan Mahallesi’nde kaçak ocakta meydana gelen göçükte hayatını kaybeden maden işçisi Mustafa Kuru, dualarla uğurlandı.

3 ay önce KDZ EREĞLİ

Zonguldak Kdz. Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Obal Alüminyum firması tarafından farklı mesleklerde 21 kişilik personel alınacak.

3 ay önce Zonguldak

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın çağrısına Mimarlar Odası’ndan öneri geldi.

3 ay önce GÜNDEM

Almanya’nın Essen şehri Belediye Başkanı Thomas Kufen ve heyeti bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Zonguldak'a geldiler.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Kozlu’da 10 yaşındaki Ömer Asaf Nart’a çarparak ölümüne neden olan araç sürücüsü Zonguldakspor’un eski futbolcusu Kerem G., (28) adliyede hakim karşısına çıkartıldı.

3 ay önce Zonguldak

Son yılların en aktif isimlerinden Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman’ın görev yerinin değişecek olması iş dünyası ve sanayicilerden tepki alıyor.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Kozlu sahil yolunda 10 yaşındaki Ömer Asaf Nart’ın ölümüyle sonuçlanan kazanın ardından tepkiler yükselmeye devam ediyor. Mahalle sakinlerinden Deniz Kavraz, üst geçidin yapılması gerektiğine vurgu yaparak; "Bu kadar rezil bir tedbirsizliğin olduğu yer dünyada yoktur" dedi.

3 ay önce SPOR

Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, sponsor arayışlarını sürdürürken, köstek olanlara da tepki gösterdi. Tan; “Kimse destek olmak zorunda değil. Ama köstek olmayın” dedi.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Belediyesi personellerinin günlük yevmiyeleri bin 608 lira olarak belirlendi.