3 ay önce ULUSAL

DEM Parti Milletvekili Ali Bozan’ın; “AKP hırsızlık yapıyor. Terbiyesiz de ahlaksız da sizsiniz” sözleri üzerine Mecliste ortalık karıştı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu'nun da kavgaya dahil olduğu görüntülere yansıdı.

3 ay önce SPOR

Sosyal medya platformu X üzerinden yapılan “Hangi ilde hangi takımın taraftarı daha fazla?” anketinde sonuçlar açıklandı.

3 ay önce ALAPLI

Zonguldak Alaplı’da meydana gelen çalı yangınında arı kovanları zarar gördü.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Karaelmas Mahallesi sakinlerinden ve Romanların sevilen ismi Zabit Koçaklı hayatını kaybetti.

3 ay önce BARTIN

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2024 yılı Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Bartın'da yapıldı.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında, Zonguldak’ta beklenen şiddetli yağışlara karşı alınacak önlemler ve tedbirler konusunda kapsamlı bir toplantı düzenlendi.

3 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ta jandarma ekipleri çakar lamba takılı araca 6 bin 439 lira ceza kesti.

3 ay önce SPOR

17-23 Temmuz tarihleri arasında Edirne’de 7. Açık Balkan Wushu Kungfu Şampiyonası düzenlendi.  23 ülke, 1600 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen şampiyona da Zonguldak’ı temsilen Devrekli Milli sporcular katıldı.

3 ay önce SPOR

Zonguldak'ta haftalardır bir türlü beklediği sponsor desteğini bulamayan ve arayışlarını inatla sürdüren ING Kadınlar Basketbol Süper Lig temsilcimiz Zonguldakspor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, sosyal medyada hesabından destek için adeta feryadını sürdürüyor.

3 ay önce ÇAYCUMA

Zonguldak-Bartın yolunda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.