3 ay önce Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) ile Ankara’da bulunan Extremfiz Sağlıklı Yaşam Merkezi arasında, üyelere yönelik indirim anlaşması imzalandı.

3 ay önce KDZ EREĞLİ

Kdz. Ereğli Belediyesi, Zonguldak ve bölgede etkili olan çok kuvvetli ve yer yer şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış ve fırtınaya karşı teyakkuza geçti.

3 ay önce GÜNDEM

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin enerji projeleri kapsamında önemli bir gelişmeyi duyurarak yüzer sismik gemi ile Filyos'ta Faz-2 çalışmalarının başlayacağını söyledi.

3 ay önce GÜNDEM

Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin 1 Ağustos tarihinden itibaren ’65 Yaş Üstü ve Engelli’ kartlarını iptal edeceği kararının ardından Kdz. Ereğli Belediyesi’nden açıklama geldi.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Kilimli açıklarında meydana gelen hortum sahile kadar geldi. Evlerin bulunduğu alana gelen hortum saniye saniye kaydedildi.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner aşırı sağanak yağış nedeniyle çevre sağlığı açısından salgın riskini azaltmak için içme ve kullanma sularına dikkat çekti

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Ereğli Kışla Mahallesi sakinlerinden Volkan Acar hayatını kaybetti

3 ay önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural DSİ’nin yaptığı dere ıslah çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.

3 ay önce GÜNDEM

Zonguldak'ın tarihi ve turistik özelliklerinin yanı sıra, 170 kilometre açıkta çıkarılan doğalgazın ülke ekonomisine kazandırıldığı Filyos beldesi, Akdeniz ve Ege'ye alternatif bir rota haline geldi.

3 ay önce GÜNDEM

Aralarında Zonguldak’ın da bulunduğu 41 ilde ilde Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği operasyonu düzenlendi. Operasyonda 82 şüpheli yakalandı.