2 ay önce GÜNDEM

Bartın’da, Özkan Akdoğan'ın (43) odun kestiği motorlu testere, sol bacağını dizinin altından kopardı. Akdoğan ve kopan bacağı hava ambulansıyla Ankara’ya sevk edildi.

2 ay önce GÜNDEM

Zonguldak Havacılık ve Sportif Kulübü, Kilimli Radartepe'den havalanan 6 pilotuyla gökyüzünde unutulmaz bir şölen yaşattı. Kulüp pilotları, toplamda 6 sorti gerçekleştirirken, yaklaşık 9 saat boyunca havada kaldılar.

2 ay önce GÜNDEM

Bartın’da sabaha karşı 3 kişinin yaralandığı olayda, vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle ağır şekilde yaralanan bir kadın yoğun bakımda tedavi altına alındı.

2 ay önce GÜNDEM

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandı.

2 ay önce GÜNDEM

İstanbul-Küçükçekmece'de TEM Otoyolu'nda meydana gelen motosiklet kazasında Bartınlı Hakan Güven ve Muhammed Güven hayatını kaybetti.

2 ay önce GÜNDEM

Zonguldak'ta son günlerde meydana gelen yoğun yağışlar, deniz çamur rengini aldı. Uzmanlar denize girilmemesi konusunda uyarılarda bulundu.

2 ay önce GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) önümüzdeki haftaya dair hava tahmin raporunu paylaştı. Buna göre yeni haftayla birlikte yurdun birçok bölgesinde sıcaklıkların 40 dereceyi aşması bekleniyor.

2 ay önce GÜNDEM

Kamuoyunda “Katliam Yasası” olarak da anılan, Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ne CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural tepki gösterdi.

2 ay önce GÜNDEM

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde ikamet eden Cano Aksu, eşinin doktor kontrolü için gittiği Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde hayatını kaybetti.

2 ay önce GÜNDEM

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen olayda, ocakta unutulan yumurta küçük çaplı bir yangına sebep oldu.