GÜNDEM

Spor Bakanı açılış için Zonguldak’a gelecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, herhangi bir işi çıkmaması halinde 13 Aralık 2024 tarihinde açılış için Zonguldak’a gelecek.

Abone Ol

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın herhangi bir işi çıkmaması halinde 13 Aralık 2024 tarihinde Kozlu’da yapımı tamamlanan 1500 kişilik Kapalı Spor Salonu’nun açılışı için Zonguldak’a geleceğini duyurdu. Yüksel, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Zonguldak’ın Kozlu İlçemizde 5 Haziran 2023 tarihinde başlatılan 1500 kişilik Kapalı Spor Salonu tamamlandı. 1500 kişilik Kapalı Spor Salonumuz 13 Aralık 2024 tarihinde Spor Bakanımız Osman Bak’ın herhangi bir işi çıkmaması halinde katılımı ile hizmete açılacak. Ayrıca 1500 kişilik Kapalı Spor Salonunun açılışı ile birlikte 8. Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası da start alacağını söyledi. Öte yandan Yüksel, 1500 kişilik Kapalı Spor Salonu’nun yanı sıra, 6 antrenman salonu, 1 basketbol salonu, 1 hentbol salonu, voleybol salonu bünyesinde barındıran bu modern tesis, Zonguldak’a ve Kozlu gençliğine spor alanında önemli bir katkı sağlayacağını söyledi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }