GÜNDEM

Sudenur Tulum kaçtı mı kaçırıldı mı? Mutlu fotoğrafın ardında ne var?

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde kayıp olarak aranan 20 yaşındaki Sudenur Tulum’un kayıp olarak arandığı esnada evlendiği ortaya çıkarken iki ailenin iddiaları kafa karışıklığına neden oldu.

Abone Ol

Geçtiğimiz Pazartesi günü evden çıktıktan sonra iki gün boyunca kendisinden haber alınamayan Sudenur Tulum’un evlenmesinin ardından ailelerin ifadeleri kafa karışıklığına neden oldu.

Sudenur Tulum’un ailesi "Kızımız kaçırıldı zorla nikah kıyıldı" derken; evlendiği  Emirhan Topçu’nun ailesi ise "Kendi rızası ile gitti evine dönünce tehdit edildi" şeklinde ifadelerde bulundu.

Genç kızın Emirhan Topçu ile hem araç içinde hem de nikah salonunda mutlu pozlar verdiği görülürken Tulum ailesinin “kızımız kaçırıldı boşanma davası açılacak” sözlerine karşılık Topçu ailesi “Daha önce ayrıydılar kendi rızası ile geldi evlendiler” sözleri dikkat çekti.

Genç kızın ailesinin yanına döndüğünde sinir krizi geçirdiği ve Emirhan Topçu’yla telefonda görüşerek boşanmak istediğini belirtmesi üzerine Topçu ailesi çıkan haberlere karşılık açıklamalarda bulundu.

Konu hakkında Emirhan Topçu’nun babası kayıp haberlerini gördüğünde karakola gidip ifade verdiklerini Sudenur’un kendi rızamla geldim dediğini belirterek nikah sonrası ailenin yanına gittiğinde kızın tehdit edildiğini düşündüğünü belirtti. Baba Topçu ifadesinde:
“Sudenur bizdeyken ailesi arayıp duruyordu. Çocukları Karabük’e yollamıştık. Kayıp haberlerini sabah gördük. Çocuklar çoktan evlenmişti. Karabük’te eşim, oğlum ve Sudenur ile karakola gittik. Eşim ben ve oğlum dışarıda bekledik. Sudenur da polise tek başına ifade verdi. Kaçırılan kişi orada kaçırıldım derdi. derdi. Sonra ailesinin yanına gitti. Kendisine ulaşamadık. En son oğluma “artık bana ulaşamayacaksın, bana yalan söylediniz, bu iş ilk celsede bitecek" dedi."

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }