GÜNDEM

Taksiciden Zonguldak Belediyesi'ne otopark tepkisi!

Zonguldak’ta taksicilik yapan Metin Günaydın Zonguldak sahilinde otopark uygulamasına tepki göstererek trafik sorununu daha da arttırdığını ifade etti.

Abone Ol

Zonguldak Belediyesi Meclis kararıyla otopark olarak belirlenen alanlar sarı çizgi ile çizilerek belirlendi. Kısa süre sonra ücret tarifesi uygulanmaya başlayacak.

ZHABER (@zhabertv)'in paylaştığı bir gönderi

Trafik yoğunluğu ve düzensiz araç parklarının engellenmesi amacıyla Kapuz Caddesi Yeni Hastane acil önü, Cumhuriyet caddesi, Soğuksu İhlas Mağazası önünden Yeni Doğan Pastanesi önüne kadar olan yol kenarları, Belediye Bulvarı Zonguldak Belediyesi önünden Soğuksuya geçiş yolunun sağ ve sol kenarı A-101 önünden İhlas Mağazasına kadar, Devlet Hastanesi Site ek Bina Muzaffer Badalıoğlu Park üstü, Gazipaşa Caddesi Zonguldak Valiliği önü Zabıta Karakolundan Nazar Büfe önüne kadar olan yolun sağ ve sol tarafının açık otopark olarak belirlenmesine Zonguldak’ta şoför esnafı tepki gösterdi.

Zonguldak’ta uzun yıllardır taksicilik yapan Metin Günaydın otopark uygulamasının trafik sorununu daha da arttıracağını ifade ederek Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’e seslendi.

Günaydın “Yolcu indirirken yolun ortasında mı indireceğiz. Trafik sorunu daha da artacak. Karar alırken bilerek alınsın” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }