Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, 84 tren teşkilat işçisi ve 25 istasyon operasyon işçisi olmak üzere toplamda 109 personel alımı yapacak. Konuya ilişkin ilan, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, TCDD iş yerlerinde belirsiz süreli sözleşme ile 84 tren teşkilat işçisi ve 25 istasyon operasyon işçisi istihdam edilecek.

İllere göre iş gücü talepleri, KPSS şartı dikkate alınarak bugünden itibaren 6 Eylül'e kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanacak.

Gerekli şartlar, evrak teslim tarihi ve yeri, sözlü sınav tarihi ve yeri gibi detaylar TCDD'nin internet sitesinde (https://www.tcdd.gov.tr) duyurulacak.

Evde kilitli kaldı! İncivez'de bebek kurtarma operasyonu! Evde kilitli kaldı! İncivez'de bebek kurtarma operasyonu!

Başvuru yapan ve İŞKUR tarafından gönderilen nihai listede yer alan adayların, belirtilen tarihlerde evraklarını TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Adayların başvuru yapabilmesi için 31 yaşını doldurmamış olması şartı aranmaktadır.

Toplamda 109 işçi, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Kırıkkale, Karabük, Zonguldak, Kayseri, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Adıyaman, Malatya, Sivas, Hatay, Konya, Kütahya, Isparta ve Afyonkarahisar illerinde görevlendirilecektir.

Editör: U. G.