GÜNDEM

Tekin takımdan üç puan istedi!

Bölgesel Amatör Lig 6.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Alaplı Belediyespor, ligin 10.haftasında Geredespor maçı için bu sabah saat 9-30'da Alaplı'dan ayrılarak Bolu'ya gitti. 

Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig 6.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Alaplı Belediyespor, ligin 10.hafta maçında bugün deplasmanda saat 14.00'de karşılaşacağı Geredespor maçı için bu sabah saat 9-30'da Alaplı'dan ayrılarak Bolu'ya gitti. 

Sarı-Mavili temsilcimiz, Bolu deplasmanında Geredespor'u yenerek şampiyonluk şansını sürdürmek istiyor.

Öte yandan Alaplı Belediyespor'u Bolu'ya Alaplı Belediye ve Kulüp Başkanı Nuri Tekin ve yönetim kurulu uğurladı.

Başkan Tekin, sarı-mavili ekipten zorlu deplasmandan mutlak 3 puan beklediğini söyleyerek şu ifadelere yer verdi:" Sizlerden sadece sahaya yüreğinizi koymanızı ve 3 puan ile geri dönmenizi istiyorum."dedi

16 PUANLA 6. SIRADA

Temsilcimiz Alaplı Belediyespor ligde oynadığı 9 karşılaşmada 5  galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet ile 16 puanla 6. sırada yer alıyor. Temsilcimiz bu 9 maçta kalesinde 12 gol görürken, rakip filelere ise 24 gol attı.  

19 PUANLA 4. SIRADA

Geredespor ise oynadığı 9 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik,2 mağlubiyetle 19 puanla 4. sırada yer alıyor. Geredespor 9  maçta kalesinde 6 gol görürken, rakip filelere ise 14 gol kaydetti.  

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }