SPOR

Tekirdağlı hakem üçüncü kez Zonguldakspor maçını yönetecek!

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Nesine 3.Lig 4. Grup’ta 8. Hafta maçında oynanacak olan Zonguldakspor ile Turgutluspor maçının hakemini açıkladı.

Abone Ol

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Nesine 3.Lig 4. Grup’ta 8. Hafta maçında oynanacak olan  Zonguldakspor ile Turgutluspor maçının hakemini açıkladı.  26 Ekim Cumartesi günü saat 15:00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak olan bu önemli karşılaşmayı Tekirdağ Bölgesi Klasman Hakemi Levent Buğra Vartemel yönetecek.

Vartemel 'in yardımcılıklarını ise İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Efe Kurtuluş, Kırklareli Bölgesel Klasman Yardımcı Hakemi  Gökel Erel yapacak. 

Müsabakanın 4. Hakemi ise İstanbul Bölgesi Bölgesel Klasman Hakem Mertcan Tubay olarak belirlendi.

VARTEMEL, ÜÇÜNCÜ KEZ ZONGULDAK'A GELİYOR

Hakem Levent Buğra Vartemel, kariyerinde üçüncü kez Zonguldak maçını yönetecek. Vartemel'in yönettiği iki maçta Zonguldakspor bir galibiyet bir yenilgi aldı. 22-23 sezonu Zonguldakspor 0-1 Gumushanespor, 2023-2024 sezonu Zonguldakspor 1-0 Aydınspor. Bu iki maçı da Zonguldak'ta yöneten Vartemel, üçüncü kez Zonguldakspor maçını da yine Zonguldak'ta yöneteceği ise dikkatlerden kaçmadı.

KARİYERİNDE 95 MSC YÖNETTİ

Vartemel kariyerindeki 95 maç yönetti. Bu 95 maçta 2. Lig'de 20 maç, 3 Ligde 28, BAL'DA 43, Türkiye Kupası'nda 4 maç yönetti. Ve 85 maçta 468 sarı, 22 kırmızı kart gösterdi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }