Zonguldak Kozlu Midilli Çiftliği ve Kozlu Şehir Stadyumu yolunun hala asfaltlanmaması tepki çekti. Daha önceleri çamur ve balçık içinde kalan yol ısrarlı çalışmaların ardından düzeltilmiş ve yerine mıcır dökülmüştü. Ancak düğün sezonunun başlaması ile her gün onlarca aracın kullandığı yoldan kalkan tozlar tepkilere neden oldu.

Kozlu Sahi̇l Yolu Stadyum 2

Kesintiler düzelecek mi? Muhtarlar Enerjisa ile görüştü Kesintiler düzelecek mi? Muhtarlar Enerjisa ile görüştü

Vatandaşlar aynı yolda düzeltme çalışmasının yeterli olmadığını kalkan toza karşı asfalt ya da betonlama çalışması yapılması gerektiğini belirterek yetkililere seslendi.

CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan ulaşım sorununa dikkat çekti! CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan ulaşım sorununa dikkat çekti!

Öte yandan geçtiğimiz Aralık ayında CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan Kozlu Belediyesi Ak Partili Ali Bektaş yönetiminde iken aynı yol için yaptığı açıklamada bu duruma değinmiş ve “Kozlu ilçesinde yapımı devam eden Kapalı Spor Salonu inşaatı, spor severleri heyecanlandırmışken, buna karşılık tesislere ulaşım konusundaki zorluklar, bu sevinci gölgelemeye başlamış durumda. İnşaat alanının ilerisinde bulunan Kozlu İlçe Şehir Stadyumu ve Kapalı Halı Saha tesislerine ve Düğün salonuna tek bir balçıklı yolun hizmet vermesi, şehir sakinlerini bir dizi sorunla karşı karşıya bırakmaktadır.” ifadelerini kullanmıştı.

Kozlu Sahi̇l Yolu StadyumKapalı Spor Salonu inşaat alanının ilerisinde bulunan Kozlu İlçe Şehir Stadyumu ve Kapalı Halı Saha tesislerine ve düğün salonuna tek bir yolun hizmet verdiğini ve bu yolun da bozuk olduğunu ifade eden vatandaşlar Kozlu Belediyesi’nin çalışma başlatmasını bekliyor.