Zonguldak Kömürspor’da Kulüp Başkanı Harun Demir yönetiminde dün yapılan toplantıda konuşan tribün liderlerinden Miraç Balcı, iyi günde kötü günde tribünleri dolduracaklarını yeni yönetime sahip çıkacaklarını söyledi.

“TRİBÜNLERİ DOLDURACAĞIZ”

Balcı yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Yeni bir heyecan çok güzel bir birlik beraberlik güzel işlerin sinyallerini verdi. Bu da bana büyük bir mutluluk verdi. Bu mutluluğu birlik ve beraberliği kaybetmediğimiz sürece inanıyorum çok güzel şeyler olacak. Biz de taraftarlar olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Eski tribünlerdeki gibi birlik beraberlik içinde tribünleri dolduracağız. Kötü günde tribünlere çok az kişi geliyordu. Bu yıl çok güzel işler olacak biz de iyi günde kötü günde tribünleri tekrar dolduracağız”

Gaziler Gençlik Merkezi’nde buluştu Gaziler Gençlik Merkezi’nde buluştu

 

“TRİBÜNLER SEVİLEN İSMİ ÇAĞIRIR”

Balcı, “İyi işler olduğunu görüyoruz. Yöneticilerin heyecanını da görüyoruz. Bu sezon yine işimizi gücümüzü bırakıp daha çok tribün olarak destek vereceğiz. Tribünler sevilen adamı çağırır. Biz Harun Demir ve yönetimini daha çok onore edeceğiz ve yönetime sahip çıkacağız. Tribündeki arkadaşlarımızı kulübe üye olmaya davet ediyoruz. Artık herşey şeffaf ve isteyen herkese bunun cevabını verebileceğiz. Bunun heyecanı ve mutluluğu var bizlerde. Tribünler olarak yönetime başarılar diliyoruz.” dedi.

Editör: Şeyma Kaya