KDZ EREĞLİ

Turgut Tanyıldız dualarla uğurlandı!

Zonguldak Kdz. Ereğli ilçesinde bir dönem Belediye Meclis Üyeliği yapan yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybeden Turgut Tanyıldız, dualarla uğurlandı.

Abone Ol

Zonguldak Kdz. Ereğli ilçesinde bir dönem Belediye Meclis Üyeliği yapan yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybeden Turgut Tanyıldız, dualarla uğurlandı. Tanyıldız için Kdz. Ereğli Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törene; Tanyıldız ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, siyasiler, Oda ve Dernek Başkanları ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Tanyıldız'ın Kdz. Ereğli'ye önemli katkıları olduğunu söyledi. Posbıyık; "Turgut kardeşimizin mekânı cennet olsun. Ailesine, yakınlarına ve Ereğli halkına başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.

Turgut Tanyıldız'ın cenazesi, Belen Yeni Camii'ne götürüldü. Turgut Tanyıldız, öğle/cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Belen Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }