SPOR

Türkiye Eymen Ataman ve Ünal Çetin'i konuşacak!

Zonguldak Sarayspor’un iki minik golcüsü Eymen Ataman ve Ünal Çetin gösterdikleri performans, çalım yetenekleri hırs ve şık goller ile büyük alkış aldı. Her iki sporcunun büyük takımlara gitmesi şimdiden kaçınılmaz görünüyor.

Abone Ol

Bu yıl ikincisi gerçekleşen Batı Karadeniz Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası, 17 Ağustos Cumartesi günü Kozlu sahasında düzenlendi. Organizatörlüğünü Turgay Yavuz’un yaptığı futbol turnuvasına, Zonguldak, Ereğli, Çaycuma ve Bartın’dan Kozlu Taşkömürüspor Kulübü, Zonguldak Sarayspor, Yeni Bartınspor, Karadeniz Ereğli Performans Spor Kulübü, Kozlu Belediyespor, Çaycuma Gençlerbirliği, Zonguldak Kartalspor, İnağzıspor ve Karadonspor katıldı.

Turnuva sadece 2013, 2014, 2015, 2016 yaş grubundaki altyapı futbolcularını kapsadı. Kulüpler, “2015-2016-2017”, “2013” ve “2014” yaş gruplarında oluşturdukları takımlarla 3 farklı kategoride kendisini gösterme şansı buldu.

BÜYÜK HEYECAN SÜPER YETENEKLER

Her iki yarı sahada aynı anda oynanan müsabakalar, nefesleri keserken hemen hemen her takımda farklı görev alanlarında oynayan ve büyük gelecek vaad eden sporcular dikkat çekti.

EYMEN ATAMAN VE ÜNAL ÇETİN YIKTI GEÇTİ

Karşılaşmalar sonrasında en çok dikkat çeken futbolcular arasında “2015-2016-2017” grubunda şampiyon olan Zonguldak Sarayspor’un iki golcüsü Eymen Ataman ve Ünal Çetin yüksek performans, çalım yetenekleri, sürat ve akıl dolu goller ile akılda kalan sporcular arasında yer aldı. Beden eğitimi öğretmeni Oğuz Ataman’ın oğlu olan Eymen Ataman geçtiğimi yıl Fenerbahçe’nin de gündemine gelmişti. Kozlu Belediye Meclisi Kadir Çetin’in oğlu olan Ünal Çetin ise geçtiğimi yıl başladığı futbolda doğuştan yetenekli sporcular arasında yükselişini sürdürüyor.

TURHAN ALTINTAŞ VE HAKAN SAĞLAM’DAN YAKIN TAKİP

Sarayspor hocaları Turan Altıntaş ve Hakan Sağlam’ın yakın takibinde olan sporcuların gelişimi ise diğer sporular gibi yakın mercek altında.

Turnuvada katıldıkları iki ayrı grupta şampiyon olan Sarayspor’da Eymen ve Ünal dışındaki her yetenek ile de ayrı ayrı ilgilenen Altıntaş ve Sağlam, gelecek yıllar için Zonguldak’tan üst liglere futbolcu gönderme konusunda ise kararlı görünüyor.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }