SPOR

Umut Kaya’dan iddialı sözler; "Kömürspor’u sezon sonunda istediği yere getireceğiz!"

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli kalecisi Umut Kaya, şampiyonluk konusunda iddialı sözler sarf etti.

Abone Ol

TFF 3. Lig 4. Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli kalecisi Umut Kaya, 2-0 kazanılan Ağrı 1970 maçı olmak üzere, haftaya oynanacak olan Kahramanmaraş İstiklalspor maçı hakkında konuşurken, şampiyonluk konusunda ise iddialı sözler sarf etti.    
Kaleci Kaya, Zonguldak’a seslenerek: “Herkes şunu bilsin ki şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesi biziz. Herkes gönlünü ferah tutsun. Bu takımı sezon sonunda istediği yere getireceğiz.”ifadelerine yer verdi. 

"YOLUMUZA BÖYLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"
Ağrı 1970 karşısında güzel futbol ve yine  mücadeleye dayalı bir oyun sergileyerek kazandıklarını belirten kaleci Kaya: "Öncelikle taraftarımızın ayağına yüreğine ağzına sağlık bizi yalnız bırakmadılar bu yağmurlu havada hepsinden Allah razı olsun. Biz de çok güzel bir galibiyet aldık. Güzel futbol yine iyi bir mücadeleye dayalı oynadık. 2-0'a bağladık inşallah bu şekilde kazanmaya devam ederiz, gol yemeden.” dedi.

"İSTİKLAL MAÇINDA EN GÜZEL SONUCU ALMAK İSTİYORUZ"
Teknik Direktör Can Güven ve yönetim sayesinde güçlü ve iyi bir takım olduklarını belirten kaleci Kaya: “Güçlü bir takımız iyi bir takım olduk hocamız bizi birleştirdi yönetimimiz bizi birleştirdi inşallah bu şekilde devam edeceğiz. Haftaya da zorlu bir deplasmana gideceğiz İstiklal maçına. İnşallah oradan da en güzel sonucu alıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz.” dedi.

"HERKES GÖNLÜNÜ FERAH TUTSUN"
Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli kalecisi Umut Kaya Zonguldak’a seslenerek umut verici bir açıklamada bulundu.  Kaya: “Herkes şunu bilsin ki şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesi biziz. Herkes gönlünü ferah tutsun. Bu takımı sezon sonunda istediği yere getireceğiz. Tekrar taraftarımıza teşekkür ediyoruz galibiyeti de onlara armağan ediyoruz.” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }