GÜNDEM

Ünlü yönetmen Kıvanç Baruönü Zonguldak'ta! Zonguldak daha iyi nasıl tanıtılır?

Zonguldaklı ünlü yönetmen ve Z HABER köşe yazarı Kıvanç Baruönü tatili geçirmek için geçtiğimiz günlerde memleketi Zonguldak’a geldi.

Abone Ol

Ünlü yönetmen ve senarist Kıvanç Baruönü bayram tatilini geçirmek için Zonguldak’a geldi. Baruönü çocukluğunun ve gençliğinin geçtiği bölgeleri gezerek geçmişe yolculuk yaptı. Kentin ileri gelenleri ile buluştu.

Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge ile bir süre oturup sohbet eden Baruönü Zonguldak’ın tanıtımı konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Bilge Baruönü ile sohbeti sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:
"Şehrimizin değerleriyle buluşuyoruz. Senarist yönetmen Kıvanç Baruonu ile görüşmemiz çok olumlu geçti. Kocan Kadar Konuş, Görümce gibi bir çok film yaptı. Dansöz, G.O.R.A, Kelebeğin Rüyası gibi filmlerde görev aldı.
Zonguldak'a halen daha severek hizmet etmeye devam ediyor. Kendisiyle tanışmak çok keyifliydi. Yakın ilgisi ve sıcakkanlı iletişimi için Kıvanç beye Kent Konseyi olarak çok teşekkür ediyoruz."

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }