İki takım arasında geride kalan 5 karşılaşmanın 1‘ni Zonguldak Kömürspor kazanırken, 2’sini ise Karacabey Belediyespor kazandı. İki maçta berabere bitti. 

Oynanan 5 karşılaşmada 11 gol atılırken, temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 5, Karacabey  Belediyespor ise 6 gol kaydetti.

Her iki takım bugüne kadar evlerinde oynadıkları karşılaşmalarda Zonguldak Kömürspor evinde 3 maçta 2 mağlubiyet 1 beraberlik alırken,  Karacabey Belediyespor ise evinde oynadığı 2 maçta 1 mağlubiyet 1’de beraberlik aldı.  

Karacabey Belediyespor ile Zonguldak Kömürspor lig tarihinde 6. kez karşılaşacak.  Bu önemli maç ise 14 Ekim Cumartesi saat 19:00’da Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak. 

İKİ TAKIM ARASINDA OYNAN 6 MAÇ ŞU ŞEKİLDE

TFF 2. LİG: Zonguldak Kömürspor 0-0Karacabey Belediyespor

TFF 2. LİG: Zonguldak Kömürspor 0-1Karacabey Belediyespor

TFF 2. LİG: Karacabey Belediyespor1-2Zonguldak Kömürspor

TFF 3. LİG: Karacabey Belediyespor1-1Zonguldak Kömürspor

Zonguldakspor 5. sıraya geriledi! Zonguldakspor 5. sıraya geriledi!

TFF 3. LİG: Zonguldak Kömürspor2-3Karacabey Belediyespor

ZONGULDAK 3 PUANLA 17. SIRADA

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni, sezonda bir maç BAY olmak üzere oynadığı 6 karşılaşmada 3 beraberlik 3’de mağlubiyet aldı.  Bu 6 maçta 3 puan alabilen kırmızı- lacivertli temsilcimiz, puan cetvelinde ise 17. sırada yer alıyor. Ayrıca temsilcimiz 6 maçta kalesinde 6 gol görürken,  rakip filelere ise sadece 2 gol atabildi. 

KARACABEY 8 PUANLA 10. SIRADA

Karacabey Belediyespor ise ligde oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle topladı 8 puanla 10. sırada yer alıyor. Karacabey, 7 maçta kalesinde 4 gol görürken, rakip filelere ise 6 gol kaydetti.

Editör: Bekir Ekici