SPOR

Üstünlük Karacabey'de

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Lig'in 8. haftasında temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Karacabey Belediyespor ile lig tarihinde 6. kez karşı karşıya gelecek.  

Abone Ol

İki takım arasında geride kalan 5 karşılaşmanın 1‘ni Zonguldak Kömürspor kazanırken, 2’sini ise Karacabey Belediyespor kazandı. İki maçta berabere bitti. 

Oynanan 5 karşılaşmada 11 gol atılırken, temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 5, Karacabey  Belediyespor ise 6 gol kaydetti.

Her iki takım bugüne kadar evlerinde oynadıkları karşılaşmalarda Zonguldak Kömürspor evinde 3 maçta 2 mağlubiyet 1 beraberlik alırken,  Karacabey Belediyespor ise evinde oynadığı 2 maçta 1 mağlubiyet 1’de beraberlik aldı.  

Karacabey Belediyespor ile Zonguldak Kömürspor lig tarihinde 6. kez karşılaşacak.  Bu önemli maç ise 14 Ekim Cumartesi saat 19:00’da Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak. 

İKİ TAKIM ARASINDA OYNAN 6 MAÇ ŞU ŞEKİLDE

TFF 2. LİG: Zonguldak Kömürspor 0-0Karacabey Belediyespor

TFF 2. LİG: Zonguldak Kömürspor 0-1Karacabey Belediyespor

TFF 2. LİG: Karacabey Belediyespor1-2Zonguldak Kömürspor

TFF 3. LİG: Karacabey Belediyespor1-1Zonguldak Kömürspor

TFF 3. LİG: Zonguldak Kömürspor2-3Karacabey Belediyespor

ZONGULDAK 3 PUANLA 17. SIRADA

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni, sezonda bir maç BAY olmak üzere oynadığı 6 karşılaşmada 3 beraberlik 3’de mağlubiyet aldı.  Bu 6 maçta 3 puan alabilen kırmızı- lacivertli temsilcimiz, puan cetvelinde ise 17. sırada yer alıyor. Ayrıca temsilcimiz 6 maçta kalesinde 6 gol görürken,  rakip filelere ise sadece 2 gol atabildi. 

KARACABEY 8 PUANLA 10. SIRADA

Karacabey Belediyespor ise ligde oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle topladı 8 puanla 10. sırada yer alıyor. Karacabey, 7 maçta kalesinde 4 gol görürken, rakip filelere ise 6 gol kaydetti.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }