Zonguldak

Valilik Eren Enerji Elektrik A.Ş ile protokol imzaladı! Ne yapılacak?

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde eğitime büyük katkılar sağlaması planlanan üç önemli proje için Zonguldak Valiliği ve Eren Enerji Elektrik A.Ş harekete geçti.

Abone Ol

Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. ile Zonguldak Valiliği arasında imzalanan protokol kapsamında, Kilimli ilçesine değer katacak üç önemli eğitim yatırımı hayata geçiriliyor. Projeler arasında:

  1.  Çatalağzı İlkokulu Yapımı
  2. Eren Enerji Spor Lisesi Güçlendirme Çalışmaları
  3. Eren Enerji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölye Binası Yapımı

Protokol imza törenine Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Dilek Kaya, Kilimli Kaymakamı Necdet Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan ve Eren Enerji Genel Müdürü Ömer Buğur katıldı. Vali Hacıbektaşoğlu, Zonguldak adına bu anlamlı katkıları için Eren Enerji’ye teşekkürlerini iletti.

Eren Enerji Genel Müdürü Ömer Buğur ise, Zonguldak'ta sosyal projelerde yer almaktan gurur duyduklarını ve bu tür çalışmalara katkı sağlamanın kendilerini motive ettiğini belirtti.

Zonguldak Valiliği proje kapsamında yaptığı açıklamada:

''Eğitim alanında atılan bu güçlü adımlar, geleceğimize yapılan en değerli yatırımlardır.'' açıklamasına yer verdi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }