KOZLU

Vatandaşlar Modifiyecilere tepki göstermişti! Başkan Altuğ Dökmeci açıklama yaptı!

Zonguldak Kozlu’da iki hafta arayla Modifiyecilerin yapmış oldukları etkinlikler gürültü kirliliğine neden olduğu için vatandaşlar yeniden isyan etmişti. Konu ile ilgili Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci açıklama yaptı.

Abone Ol
Zonguldak Kozlu’da iki hafta önce Modifiye Araç Festivali buluşmasında çok sayıda vatandaş gürültüyle uyandıklarını belirterek tepki göstermişti. Sabah saat 11.00 itibariyle yükselen müzik ve araç bağırtma sesleri sonrasında bazı vatandaşlar gürültü nedeniyle evlerinden çıkmak zorunda kaldığını ifade ederek Kozlu Kaymakamlığına ve Kozlu Belediye Başkanlığına çağrıda bulunmuşlardı.
Konu ile ilgili Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci açıklama yaptı. Dökmeci; “Bu etkinlik bizim tek başımıza izin verdiğimiz bir etkinlik değil. Kozlu Belediyesi ve Kozlu Kaymakamlığının müşterek izni ile bu tür etkinlikler düzenleniyor” dedi.
Başkan Altuğ Dökmeci’nin konu ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:
“Geçen seferki durumdan biz de rahatsızdık. O kadar erken olmasından biz de rahatsızdık. Bu sefer saat 11.00’de başladı. Saat 16.00’da da sona erecek. Bu etkinlik bizim tek başımıza izin verdiğimiz bir etkinlik değil. Kozlu Belediyesi ve Kozlu Kaymakamlığının müşterek izni ile bu tür etkinlikler düzenleniyor. Amacımız Kozlu sahilinin biraz daha etkinliklere açık hale gelmesi daha fazla farklı sosyal etkinlikler olmasını amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }