GÜNDEM

Vatandaştan kaldırım isyanı!

Zonguldak Kozlu 19 Mayıs Mahallesi'nde belediyenin çalışma nedeniyle açtığı ve iş bitiminde kapatmadığı kaldırım vatandaşları isyan ettirdi.

Abone Ol

Z Haber ihbar hattına ulaşan vatandaşlar, Zonguldak Kozlu 19 Mayıs Mahallesi'nde İhsaniye ve Kılıç Mahallesi yol ayrımına giden yolda kaldırımda yapılan çalışmanın belediyenin işgüzarlığı nedeniyle kapatılmadığını ve tehlike arz ettiğini belirttiler.

Kozlu Belediyesi Fen işleri birimi tarafından kaldırımda yapılan çalışmanın ardından çalışma yapılan yerin kapatılmaması vatandaşları isyan ettirdi. Kaldırımda oluşan derin çukurun yayalar için tehlike oluşturduğunu ifade eden vatandaşlar; "çocuklarımız bu kaldırımda yürürken içine düşecekler diye korku yaşıyoruz, kaldırımın bu durumda bırakılmasından mağduruz" şeklinde şikayetlerini dile getirdiler. Mağduriyetlerinin giderilmesi için Belediye yetkililerini bir an önce göreve davet ettiler. 

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }