GÖKÇEBEY

Vedat Öztürk İstanbul'da 'gaz'a bastı!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Akmercan Şirketler Grubu Başkanı Gazi Akmercan’ı Genel Müdürü Yunus Keskin‘i ziyaret etti.

Abone Ol

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Akmercan Şirketler Grubu Başkanı Gazi Akmercan’ ı ve Genel Müdürü Yunus Keskin‘i ziyaret edip ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.

Başkan Öztürk, “Zonguldak vilayetinde doğalgaz dönüşümününü en hızlı yapan ve doğalgazı yüzde 99 kullanan tek ilçeyiz.Bu sayede temiz bir havaya kavuştuk. Eksik olan noktalarıda projeye aldık, hayırlı olsun. Karşılıklı anlayışla ve uyum içinde yürüttüğümüz çalışmalar için şahsım ve Gökçebey’ li hemşehrilerimiz adına da Yunus Keskin’ e ve personeline sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Genel Müdür Keskin; “Uyum içerisinde güzel işler başardık Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Başkana ben de teşekkür ediyorum” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }