KDZ EREĞLİ

Vekil Bozkurt duyurdu! Vesile Dikmen İlkokulu için ihale süreci başladı!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Gülüç Vesile Dikmen İlkokulu için ihale sürecinin başladığını duyurdu.

Abone Ol

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, 24 Derslikli Gülüç Vesile Dikmen İlkokulu için ihale sürecinin başladığını duyurdu. Bozkurt; “Bu proje ile, bölgedeki eğitim altyapısını güçlendirmeyi ve öğrenci ve öğretmenlerimize daha modern bir eğitim - öğretim ortamı sunmayı hedeflemekteyiz” dedi.

Bozkurt’un sosyal medya hesabındaki paylaşımı şu şekilde:

“Kdz. Ereğli - Gülüç Vesile Dikmen İlkokulu (24 Derslikli) İçin İhale Süreci Başladı. 2024 yılı Temel Eğitim Kurumları yapım programında yer alan Kdz. Ereğli bölgesinde inşa edilecek olan 24 derslikli Gülüç Vesile Dikmen İlkokulu (Yık-Yap) projesinin ihale süreci başlamıştır. Bu proje ile, bölgedeki eğitim altyapısını güçlendirmeyi ve öğrenci ve öğretmenlerimize daha modern bir eğitim - öğretim ortamı sunmayı hedeflemekteyiz.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }