GÜNDEM

Veliler isyanda! Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kapısına dayandılar!

Zonguldak Yayla Ortaokulu’nda okuyan öğrencilerin velileri, Yayla Ortaokulu'nun Fener Lisesi ile birleştirilmesi sonrasında okulla ilgili yaşadıkları şikayetlere çözüm bulmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde topladılar.

Abone Ol

ZHABER (@zhabertv)'in paylaştığı bir gönderi

2024-2025 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla Yayla Ortaokulu'nun Fener Lisesi ile birleştirilmesine tepki gösteren veliler, çocukların sürekli olarak tuvaletlerde izmaritlerle karşılaştığını belirterek gereğinin yapılması için İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplandılar.
Yaşanan durumdan şikayetçi olan veliler İl Milli Eğitim Müdürü’ne seslerini duyurmaya çalıştılar. Yayla Ortaokulu’nu geri isteyen veliler çocuklarının daha iyi bir ortamda eğitim almasını istediğini ve bu konuda hiçbir adım atılmadığını ifade ettiler.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }