GÜNDEM

Yanlış anlaşıldı! Dökmeci'den Ilıksu açıklaması!

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci Ilıksu Plajı ve Ilıksu Sosyal Tesisleri’ndeki kısıtlama ile ilgili açıklamada bulundu.

Abone Ol

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci Ilıksu Sosyal Tesisleri’nde kısıtlama ile ilgili açıklamada bulunarak vatandaşların yanlış anladığını ve bu durumun infiale neden olduğunu açıkladı.

Dökmeci dışarıdan yiyecek içecek getirme kısıtlaması ile ilgili Belediye Meclis Toplantısında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bir infial var bu durumla alakalı; biz Ilıksu’ya yemek sokamayacak mıyız, biz Ilıksu’ya gidemeyecek gelemeyecek miyiz şeklinde. Biz tesisin içerisinde yemek ve içecek sokmakla alakalı bir şey söyledik. Anlam kargaşası yaşamaya gerek yok. Sahilin içerisine gelen vatandaşımızın çantalarını eşyalarını arayacak halimizde yok. Sabah kahvaltı yapmaya gelen vatandaşımızın da yok sen burada bir şey yiyemezsin diyecek halimizde yok. Sadece tesisin içerisinde bizim hizmet verdiğimiz kısımda bu tür şeyler uygun görülmüyor tarafımızdan. Plajın orta yerinde tabi ki mangal yine yakılmayacak ama getirdiği kahvaltıyı sandalye masasını attı yok efendim yiyemezsin çık buradan gibi bir durum değil. Bizim masa sandalye hizmeti verdiğimiz vatandaşlarımızın orda yemek yemesi problem olur çünkü eşitsizlik olur bu sefer. Etrafı pisletmemek kaydı ile tabi ki kendi masa sandalyesi ile yiyecek ve içecek getirebilir.”

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }