GÜNDEM

Yavuzyılmaz'dan Ak Parti'ye "Asgari Ücret" çağrısı!

Bayram ziyaretinde Deniz Yavuzyılmaz'dan AK Parti'ye ''asgari ücret'' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Abone Ol

ZHABER (@zhabertv)'in paylaştığı bir gönderi

CHP ve MHP heyetleri, Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti'ye ayrı ayrı ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz asgari ücretin mutlaka iyileştirilmesi gerektiğini belirleterek "Umarım bu bayramda böyle bir müjdeyi AK Parti olarak sizler tüm asgari ücretlilere verirsiniz" dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşmalar kapsamında AK Parti'yi CHP ve MHP heyetleri ziyaret etti. Ziyaretçiler, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ve beraberindeki heyet tarafından karşılandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yavuzyılmaz ise "Önümüzdeki süreçte asgari ücrette iyileştirme yapılması konusunda vatandaşımızın büyük bir beklentisi var. Asgari ücretin mutlaka iyileştirilmesi gerekiyor. İyileştirilmediği takdirde biz de vatandaşımızın sesine ses olmak için sahada olacağız. Umarım bu bayramda böyle bir müjdeyi AK Parti olarak sizler tüm asgari ücretlilere verirsiniz." dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }