SİYASET

Yıllarını verdi! İşte istifanın gerçek nedeni!

İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük’ün, asil ve yedek üyelerin de içinde bulunduğu 64 kişi ile birlikte istifası merak konusu oldu.

Abone Ol

25 Ekim 2017'den bugüne kadar parti içerisinde hem sahada hem yönetimde çalışmaları ile dikkat çeken Küçük’ün hem yönetimden hem de parti üyeliğinden ani istifası Zonguldak’ta tartışma konusu oldu.

Küçük’ün açıklamasında “Yola çıktığımız arkadaşlarımla beraber son dönemde yaptığımız gerek toplantılar, gerek istişareler sonucunda İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı ve yönetimimizin sürdürdüğü görevlerden gördüğümüz lüzum üzerine istifa etmiş bulunmaktayız.” Sözlerinin altında hem İYİ Parti Genel Merkezi’ne hem de İl Başkanlığı yönetimine tepki olduğu belirtildi.

Dilay Küçük’ün il başkanlığı ve genel merkezden beklediği desteği görmemesi ve parti içerisindeki yanlış politikalar nedeni ile istifa ettiği öğrenildi. Küçük aynı zamanda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in seçim öncesi ve sonrası yaptığı hatalar nedeni ile istifa ederek partiye tepkisini göstermiş oldu.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }