Sabah saatlerinde  Bartın’ın Amasra-Kurucaşile karayolu Dizlermezeci mevkiinde trafik kazası meydana geldi. Kazada 3 kişi yaralandı.     

Amasra-Kurucaşile arasında seyir haline olan iki otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile savrulan 34 ZK 4539 plakalı otomobil bariyerlere ve elektrik direğine çarparak durabildi. Raç içinde kalan yaralılar için diğer sürücüler 112 Acil Çağrı merkezine durumu bildirdi. Olay yerine  112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.  Araç içinde kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  

Murat Sesli: “Erdemir Endüstri Bölgesi Alanı İlan Edilmesi Kdz. Ereğli’ye İhanettir” Murat Sesli: “Erdemir Endüstri Bölgesi Alanı İlan Edilmesi Kdz. Ereğli’ye İhanettir”

Kaza nedeni ile kapanan yolda jandarma ekipleri trafiği bir süre kontrollü bir şekilde sağladı. Araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Editör: Hanife Küçük