Özcan Ulupınar'dan Ankara temasları! Ne talep ettiler? Özcan Ulupınar'dan Ankara temasları! Ne talep ettiler?
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin Fener’de yapılacak mezuniyet töreni için binlerce araç ve 15 bin civarında vatandaş beklenirken aynı gün LGS sınavının olması nedeniyle aşırı yoğunluk bekleniyor. Şehir merkezindeki tüm keyfi otoparklanmaların sona erdirilerek yol güzergahlarının açık tutulması gerekiyor.
Hafta sonu olması nedeniyle çok sayıda düğün ve benzeri etkinlik olması da trafik akışını olumsuz etkileyecek.
LGS İÇİN YOLA ERKEN ÇIKIN
Sadece LGS sınavlarının yapıldığı zamanlarda bile yaşanan olumsuzluklar dikkate alındığında böylesi bir trafikte olumsuzlukların yaşanması kaçınılmaz.
O nedenle sınava girecek öğrencilerimizin ailelerinin çok daha erken saatlerde yola çıkmaları sınava gecikmelerinin önüne geçecektir.
ZABITA DA GÖREV BAŞINA
Z HABER olarak uyarıyor ve tüm yetkilileri sembolik değil işi çok daha ciddiye alarak yeni tedbirler almaya davet ediyoruz. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yetersiz kalma ihtimaline karşın Jandarma, Zonguldak, Kozlu ve Kilimli Belediyeleri’nin zabıta kadrosunun da trafik, otopark ve yönlendirme konularından şehir merkezine gelecek vatandaşlara destek için görev başında olması gerekiyor.
MEKANLAR HAZIR TUTULMALI
Zonguldak’ta geçtiğimiz yıllarda yapılan organizasyonlarda büyük rezillikler yaşanmış ve vatandaşlar mağdur olmuştu.
Bunların önlenmesi için Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Zonguldak Valiliği’nin açıkladığı tedbirlere ilave olarak kuaför, lokanta gibi tüm esnafın hazırlıklı olması ve misafirlerin en iyi şekilde ağırlanması- karşılanması konusunda titiz olması gerekiyor.
ZORUNLU OLMADIKÇA ARAÇLARINIZLA ÇIKMAYIN
Z HABER olarak bir çağrımız da araç sahipleri için.
Yaşanabilecek böylesi bir yoğunluk nedeniyle trafikte ilave sıkışmalara neden olmamak adına zorunlu olmadıkça araçlarıyla trafiğe çıkmamaları.
Editör: Şeyma Kaya