30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Kdz. Ereğli Belediyespor, Ankara’da gerçekleşen U16 Basketbol Zafer Kupası turnuvasına katıldı.

Buğçe Taşcıoğlu Seminere davet edildi! Buğçe Taşcıoğlu Seminere davet edildi!

U16 Basketbol Zafer Kupası turnuvasına katılan Kdz. Ereğli Belediyespor kulübü, kulübün resmi sayfasından şu paylaşımda bulundu:"2025-2026 Sezonu EBBL hedefi ile yola çıktığımız takımımız ile hedefimize ulaşmak için teknik ekibimiz, sporcularımız ve yöneticilerimizin büyük destekleriyle aralıksız çalışmaya devam ediyoruz.

27 - 29 Ağustos tarihlerinde Ankara Atılım üniversitesi Ahlatlıbel Kampüsü Spor Salonunda, Türk Telekom Kulübü, Orman GSK, Magic Hands Spor Kulübü ve özel davet edilen Kdz. Ereğli Belediyespor takımımızın  yer aldığı Zafer Turnuvasında güçlü rakipleri ile başabaş mücadele etti. Ankara'nın ve Türkiyenin köklü kulüpleri ile sezon öncesi lig tadında müsabakalar yaptık. Dostluk ve centilmenliğin ön planda olduğu karşılaşmalar sonunda tüm takımlarla dostluk anısına fotoğraflar çekildi.

Bu özel ve anlamlı Turnuvada başarılı bir mücadele sergileyen takımımızı ve teknik ekibimizi tebrik ederiz. Kdz.Ereğli Belediye Spor Kulübü Salon Sporları Koordinatörlüğü olarak 2025-2026 Sezonu Bölgesel lig hedefimize yılmadan ilerliyoruz."

Editör: Şeyma Kaya