GÜNDEM

Zaimoğlu sert esti! "Zonguldakspor için kaç kişiden bağış topladık? Siz neredeydiniz?"

CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Zonguldak Kömürspor’a otobüs tahsis edilmemesine yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

ZHABER (@zhabertv)'in paylaştığı bir gönderi

CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Zonguldak Kömürspor’a otobüs tahsis edilmemesine yönelik sert açıklamalarda bulundu. Zaimoğlu; “Zonguldakspor'u bu hallere düşürenler utansın. Zonguldakspor'un geldiği hale sebep olanlar utansın. Zonguldakspor'u savunmayanlar, Zonguldak'ın hakkını savunmayanlar gelip burada ahkam kesmeye kalkmasınlar; hadleri de değil, hakları da değil. Yani otobüs üzerinden vurmaya kalkışmasınlar. Zonguldakspor üzerinden siyaset yapmaya kalkmayın, çırak kalırsınız.

Biz Zonguldakspor için kaç kişiden bağış topladık? Ne kadar cebimizden para verdik? Siz de verdiniz mi? Devletin bu kadar imkanı var, kamu kuruluşları var, iş adamları var. Hangi bir şeye yardım ettiniz? Gelmişsiniz otobüs kiralamışsınız. Lütfen, ben kabul etmiyorum kiralamayı. Size düşen Zonguldakspor'a otobüs hibe etmektir. Hediye etmektir. Oynamayın Zonguldakspor üzerinden” ifadelerini kullandı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }