Yüksek Öğretim Kurulu’nun (YÖK) YÖK Atlas web sitesindeki Mezun Başarı Atlası’nda yayınlanan verilere göre, DUS sınavındaki ortalama net sayıları temel alınarak yapılan sıralamada, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 105 Diş Hekimliği programının bulunduğu 65 üniversite arasında ilk 10’a girerek 8. sırayı elde etti.

BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, son yıllarda BEUN Diş Hekimliği Fakültesi mezunlarının DUS sınavlarında başarılı sonuçlar elde ederek, kendilerini gururlandırdığını belirtip mezunları tebrik etti. Özölçer, ayrıca bu başarıda emeği geçen öğretim üyelerini yürekten kutlayarak, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi olarak bu başarı sıralamasında üniversitenin yerini daha yukarı çıkarmaya gayret edeceklerinin altını çizdi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Baran Can Sağlam da fakülteden mezun olan öğrencilerin uzmanlık sınavlarındaki başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirterek fakültenin eğitim kalitesinin artması için her zaman destek olan BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e teşekkür etti ve bu başarıda emeği geçen tüm öğretim üyelerini kutladığını ifade etti.

TTK'da kaza! Kadir Çiftçi yaralandı! TTK'da kaza! Kadir Çiftçi yaralandı!