GÜNDEM

ZBEÜ'de ulusal seferberlik! Kan stokları azaldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, kan stoklarının azalması ile Kızılay işbirliğinde kan bağışı etkinliğine destek verdi.

Abone Ol

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile Türk Kızılay Zonguldak Şubesi iş birliğinde düzenlenen Ulusal Kan Bağışı Seferberliği tamamlandı. Etkinlik kapsamında, ZBEÜ akademik ve idari personeli ile öğrencileri kan bağışında bulunarak farkındalık oluşturmayı amaçladı..

Türk Kızılay Zonguldak Şubesi yetkilileri, kan bağışının hayati önem taşıdığını ve bu tür etkinliklerin toplumda büyük farkındalık yarattığını belirtti. Zbeü Rektörü Prof Dr. İsmail Hakkı Özölçer  ise, “Bu anlamlı etkinliğe katılan ve destek veren tüm akademik ve idari personelimize, öğrencilerimize teşekkür ederim. Kan bağışı, hayat kurtaran bir eylemdir ve bu tür iş birlikleri ile toplumsal dayanışmayı güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }