GÜNDEM

Zonguldak Bahçelievler'de olaylı gece! Polis peşine düştü!

Zonguldak Merkez'de Bahçelievler Mahallesi'nde alkollü olduğu iddia edilen sürücü park halindeki arabaları hurdaya çevirdi kayıplara karıştı.

Abone Ol

Zonguldak merkez Bahçelievler Mahallesi Zambak Sokak'ta, sarhoş olduğu tahmin edilen bir sürücü, park halinde bulunan 6 araca çarpıp olay yerinden kaçtı. Kaza, saat 23:30 sularında meydana geldi.

Görgü tanıkları, sürücünün kontrolsüz bir şekilde Zambak Sokak'ta ilerlediğini ve bir anda park halindeki araçlara çarptığını belirtti. Kazadan sonra hızla olay yerinden uzaklaşan sürücünün sarhoş olduğu iddia edildi.

Polis ekipleri ihbar üzerine, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, kazaya karışan aracın plakasını tespit etmeye çalışıyor. Sürücüyü yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }