GÜNDEM

Zonguldak Belediyesi kaş yaparken göz çıkarttı

Zonguldak Belediyesi’ne ait sokak lambalarına cadde üzerinde yapılan restore işlemi, yaya, trafik ve esnafı zor durumda bırakıyor.

Abone Ol

Zonguldak Merkez Acılık Sanayi Sitesi girişinde Zonguldak Belediyesi’ne ait sokak lambalarının direklerine özel bir firma tarafından “Zonguldak Belediyesi” yazılı kaplamalar monte ediliyor. Zonguldak Belediyesi’ne ait Zabıta ekiplerinin eşlik ettiği bu çalışmada sokak lambalarının direklerine monte edilecek olan kaplamalar cadde üzerinde zımparalanıp boyanıyor. Kaldırımın ve yolun bir kısmının çalışanlar tarafından işgal edilmesinden dolayı yaya geçişini zorlaştırırken trafik akışına engel oluyor. Çalışmanın yapıldığı cadde üzerinde yer alan dükkân sahibi esnaflar bu durumdan şikayetçi olarak bu çalışmaların cadde üzerinde yapılacak işler olmadığını, şantiye ortamında yapılması gerektiğini söylediler.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }