GÜNDEM

Zonguldak İl Özel İdaresi 30 işçi alımında 'adalet' çağrısı!

Zonguldak İl Özel İdaresi’nin 30 kişilik işçi alımında vatandaşlar mülakatla değil kura ile alım yapılmasını istiyor.

Abone Ol

Zonguldak İl Özel İdaresi’nin kamyon şoförü, kanal kazıcı operatörü, ekskavatör operatörü, greyder operatörü, beden işçisi, laborant, inşaat ustası olmak üzere toplamda 30 işçi alımı yapılacağını açıkladı. Alımların mülakat ile yapılacağının açıklanmasının ardından çok sayıda vatandaş Z HABER’e ulaşarak kura ile yapılması yönünde çağrıda bulundu.

Zonguldak İl Özel İdaresi personel alımı yapacak! Zonguldak İl Özel İdaresi personel alımı yapacak!

Zonguldak İl Özel İdaresi 30 kişilik personel alımında çok sayıda başvuru yapılırken onlarca vatandaş alımlar esnasında kimsenin hakkı yenmesin mülakatla değil kura ile işçi alınsın şeklinde çağrıda bulundu.

Z HABER’e ulaşan vatandaşlar “İl Özel İdaresi işçi alımı açtı. Alımlar mülakatla yapılıyor. Bizim isteğimiz alımlar adaletli bir şekilde olsun. Herkes ekmeğin derdinde mücadele ediyor. Mülakat usulü değil de kura usulü olursa kimsenin hakkı yenmemiş olur. Kimsenin hakkı kimseye geçmesin.” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }