GÜNDEM

Zonguldak "Kadına şiddete karşı" pedal çevirdi!

CHP Zonguldak Kadın Kolları, kadına şiddet ve kadın cinayetlerine dur demek için bisiklet turu etkinliği düzenledi.

Abone Ol

CHP Zonguldak Kadın Kolları, 6 Ekim Pazar günü (bugün) kadına şiddet ve kadın cinayetlerine dur demek için bisiklet turu etkinliği düzenledi.Etkinliğe CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Pulat, Madenci Anıtı önünde basın açıklaması yaptı. 

“SUSMAYACAĞIZ”

Nazan Pulat, “Kadına her türlü şiddetin karşısındayız. Kadın katliamına karşı susmayacağız. Sessiz kalmak, şiddeti onaylamak demektir. Bizler, sesimizi yükselterek, kadınların sesi olacağız ve kadın katliamının önüne geçmek için tüm kız kardeşlerimizle birlikte el ele mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Nazan Pulat’ın yaptığı basın açıklamasının ardından etkinliğe katılan vatandaşlar, Liman Caddesi'ne kadar bisikletleriyle yürüdü.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }