GÜNDEM

Zonguldak Kilimli’de Yaz Spor Okulu açıldı!

Zonguldak Kilimli’de faaliyete geçen Şükrü Güven Yaz Spor Okulu, minik futbolcular için kapılarını açtı. Altun; “Sadece futbol değil, genel olarak hayata hazırlayacakları bir eğitim alacaklar" dedi.

Abone Ol

Zonguldak Kilimli ilçesinde faaliyete geçen Şükrü Güven Yaz Spor Okulu, minik futbolcular için kapılarını açtı. Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, açılışta yaptığı konuşmada; “Bu süreçte onları desteklemeye devam edeceğiz. Sadece futbol değil, genel olarak hayata hazırlayacakları bir eğitim alacaklar" dedi.  

Başkan Altun konuşmasının devamında;"Bu sene şampiyon olduk, biliyor musunuz? Bölgesel Amatör Lig'e çıktık. Kilimli Belediyespor her zaman başarılarıyla öne çıkmıştır. Sizlerden de inşallah bu başarıları bekliyoruz. Zonguldak'ta en iyi teknik kadro burada bulunuyor. Bu nedenle burada aldığınız eğitim en iyisi olacak. Şampiyon yapan bir teknik ekip sizi burada eğitecek. Buranın kıymetini iyi değerlendirin. Başarılar hepinize!" dedi. 

Ailelere de seslenen Başkan Altun, "Kıymetli ailelerimiz, hoş geldiniz. Hocalarımız ve teknik heyetimiz, evlatlarımıza kendi çocukları gibi yaklaşacak ve onları sadece futbolcu değil, iyi bir birey olmaları konusunda da eğitecekler. Burada güzel vakit geçireceklerine emin olabilirsiniz" ifadelerini kullandı. 

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }