Pazar günü oynanan ve 2-0 kazandıkları Ağrı 1970 maçı sonrasında kırmızı -lacivertli temsilcimiz Pazartesi ve Salı gününü izinli olarak geçirmişti. İki günlük iznin ardından temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bugün itibariyle Kahramanmaraş İstiklalspor maçı hazırlıklarına başladı.

Şenol Demir’in yeni takımı belli oldu Şenol Demir’in yeni takımı belli oldu

Saat 17:00'da Fener Sentetik Saha'da başlayan antrenmanda teknik direktör Can Güven futbolcular ile kısa bir toplantı yaparak, Ağrı 1970 karşısında oynadıkları futbol ve aldıkları galibiyetten ötürü teşekkür ederken, Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Kahramanmaraş İstiklalspor maçının önemini anlattı.

Can Güven'in futbolcular ile kısa bir toplantısı sonrasında Kahramanmaraş İstiklalspor maçı hazırlıkları start aldı. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Can Güven yönetiminde antrenmana önce ısınma hareketleri ile başladı. Ardından  pas çalışması, güç çalışması ve yarı sahada gerçekleşen maç ile günü tamamladı.

Yapılan antrenmanda Zonguldak Kömürsporlu futbolcular ve teknik heyetin keyifli olması ise gözlerden kaçmadı. Öte yandan her iki takımda Lig'de oynadığı üç maçı da kazanarak zirvede yer alıyor.

Temsilcimiz 9 puanla evrajla ikinci sırada yer alırken, Kahramanmaraş İstiklalspor'da 9 puan averajla 3. sırada yer alıyor.

Editör: Şeyma Kaya