SPOR

Zonguldak Kömürspor yönetimi basın açıklaması yapacak!

Zonguldak Kömürspor yönetimi, 12 Eylül Cuma günü saat 10:00'da geniş çaplı basın toplantısı yapacak.

Abone Ol

TFF 3. Lig 4. Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da yeni yönetim Harun Demir Başkanlığında bir araya gelerek geniş çaplı bir basın açıklaması yapacak.

Kırmızı -lacivertli yönetim, basın açıklamasında bu güne kadar yapılan çalışmalar olmak üzere yeni oluşum hakkında açıklama yapacak. Yönetim, bu toplantıya basın olmak üzere tüm spor kamuoyu, taban birlikleri ve Zonguldak'ı davet etti. Geniş çaplı basın toplantısı ise 12 Eylül Cuma günü saat 10:00'da Dedeman Otel'de gerçekleştirilecek.

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, yönetim adına yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"12/09/2024 Perşembe günü saat 10:00 da Dedeman otelde (kahvaltılı)yeni oluşumla alakalı bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantıya tüm spor kamuoyu, basın kuruluşları, taban birlikleri ve konuyla alakalı bilgi sahibi olmak isteyen sorusu olan tüm herkes davetlidir. Bu güne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonraki işler ilgili geniş kapsamlı bir sunumun olacağı bu toplantımıza katılmak isteyen tüm herkes davetlidir” dedi.

{ “vars”: { “account”: “G-PS7CWR0GE0” }, “triggers”: { “defaultPageview”: { “on”: “visible”, “request”: “pageview”, “vars”: { “title”: “Name of the Article” } }, “clickOnHeader”: { “on”: “click”, “selector”: “#header”, “request”: “event”, “vars”: { “eventCategory”: “examples”, “eventAction”: “clicked-header” } } } }